sessions

copyright 2017 © halo

 

moo sessions

Met de moo sessions willen we een andere geluid laten horen op het platteland. Een geluid dat hier aanzienlijk minder publiek trekt, maar ons inziens voor de liefhebber en potentieel geïnteresseerden een zeer waardevolle aanvulling vormt op het bestaande aanbod. De moo sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij, voor een select publiek. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten. Hierbij programmeren we opkomende bands en act.

 

Hiernaast vind je de bands/acts die spelen tijdens de 3e editie van de moo sessions in 2018. Speelschema in 2018:

 

  • zaterdag 27 (Diepenheim) en zondagmiddag 28 (Rutten) januari: Standup'69
  • zaterdag 24 (Diepenheim) en zondagmiddag 25 (Rutten) februari: Esther de Jong
  • zaterdag 24 (Diepenheim) en zondagmiddag 25 (Rutten) maart: Bear Valour
  • zaterdag 28 (Diepenheim) en zondagmiddag 29 (Rutten) april: Katie Koss
  • zaterdag 26 (Diepenheim) en zondagmiddag 27 (Rutten) mei: Daniel Cane and the Rebellion
  • zaterdag 23 (Diepenheim) en zondagmiddag 24 (Rutten) juni: Out Of Skin

 

Tijdens de 1e editie van de moo sessions in 2016 hebben opgetreden: Tolls, Black Oak, The Stream, Sväva, Half way Station en Logue. Bij de 2e editie in 2017 speelden Toycar Taxi, Evain Dain & Band, Gitta de Ridder, Colin Waters, Havington en Roufaida.

 

In Diepenheim is de aanvang 20.00 uur en in Rutten 16.00 uur. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band. Je kunt ook donateur worden als je dit initiatief wilt ondersteunen. Je betaalt dan € 30,- en krijgt een bijzondere passe-partout waarmee je alle optredens in 2018 kunt bijwonen.

 

Het Tijdelijk Verblijf

IJzerpad 17

Rutten

 

De Woeste Wieven

Deldensestraat 11

Diepenheim

 

Zie ook: https://www.moosessions.nl

 

 

bands en acts 2018

Standup '69 een geluid dat het best te beschrijven is als ‘noisy indie space rock’.

Hun liveshow is hard, sexy en overweldigend maar speciaal voor de moo sessions duikt de band in een intieme akoestische sfeer om hun muziek over te brengen.

www.standup69band.com

 

Esther de Jong schrijft Nederlandse dagboek-muziek.

Esther zadelt je op met haar donkere en persoonlijke waarheden die je soms stil doen staan, doen nadenken en doen afvragen wat je er eigenlijk mee aan moet.

www.facebook.com/EstherDJD

 

Bear Valour maakt donkere folk.

De donkere folk met dromerige, verlangende ondertoon wordt doorvlochten met samenzang van vier zangeressen. Deze vlijmscherpe harmonieën zorgen samen met stevige contrabas, gitaar en subtiele toetsen, voor een warm en intens geluid.

www.facebook.com/bearvalour/

 

Katie Koss omringt je met haar kenmerkende, licht hese stemgeluid.

De vijfkoppige band brengt zweverige, zwoele liedjes met metaforische teksten. Diepe synths, ambient gitaren en elektronische drums vormen samen de unieke sound.

www.katiekoss.nl

 

Out Of Skin is ruimtelijk, ongrijpbaar en ontvouwt zich gedurende de show van verstild naar expressief.

Wouter Mol (zang/gitaar), Maartje Gilissen (harp) en Margot Kersing (viool) wonnen eerder de Grote Prijs Van Rotterdam in de categorie Singer-Songwriter.

www.outofskin.com

 

Daniel Cane and the Rebellion maakt lieve pop met een rauw randje, over gebroken harten en een liefde die alles overwint.

www.facebook.com/DanielCaneTheRebellion