sessions

copyright 2017 © halo

 

moo sessions

VIO (IS) boerderij Rutten

Met de moo sessions willen we een andere geluid laten horen op het platteland. Een geluid dat hier aanzienlijk minder publiek trekt, maar ons inziens voor de liefhebber en potentieel geïnteresseerden een zeer waardevolle aanvulling vormt op het bestaande aanbod. De moo sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij, voor een select publiek. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten. Hierbij programmeren we opkomende bands en act.

 

Hiernaast vind je de bands/acts die spelen tijdens de 2e editie van de moo sessions in 2017. De data zijn:

 

  • zaterdag 28 (Diepenheim) en zondagmiddag 29 (Rutten) januari: Toycar Taxi
  • zaterdag 25 (Diepenheim) en zondagmiddag 26 (Rutten) februari: Evan Dain & Band
  • zaterdag 25 (Diepenheim) en zondagmiddag 26 (Rutten) maart: Gitta de Ridder
  • zaterdag 29 (Diepenheim) en zondagmiddag 30 (Rutten) april: Colin Waters ipv DEMIRA
  • zaterdag 27 (Diepenheim) en zondagmiddag 28 (Rutten) mei: Havington
  • zaterdag 24 (Diepenheim) en zondagmiddag 25 (Rutten) juni: Roufaida

 

Tijdens de 1e editie van de moo sessions in 2016 hebben opgetreden: Tolls, Black Oak, The Stream, Sväva, Half way Station en Logue.

 

In Diepenheim is de aanvang 20.00 uur en in Rutten 16.00 uur. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band. Je kunt ook donateur worden als je dit initiatief wil ondersteunen. Je betaald dan € 30,- en krijgt een bijzondere passe-partout waarmee je alle optredens in 2017 kunt bijwonen.

 

Het Tijdelijk Verblijf

IJzerpad 17

Rutten

 

De Woeste Wieven

Deldensestraat 11

Diepenheim

 

 

bands en acts 2017

Colin Waters maakt popmuziek recht uit het hart. Hij vervangt DEMIRA ivm ziekte.

Geen zielige verhalen, geen hoedje en geen lange baard. Gitarist en zanger Colin Waters maakt popmuziek recht uit het hart waarbij je kunt wegzwijmelen en weer verliefd wilt worden. Met John Mayer als leermeester, de “teenage dream” van Katy Perry en de meezingbaarheid van Nielson speelt deze rasoptimist liedjes om stil naar te luisteren of uitbundig mee te zingen.

http://colinwatersmusic.com

 

Evan Dain is singer-songwriter, maar komt voor deze gelegenheid met band.

Evan schrijft liedjes die je laten bewegen. Met de gitaar in zijn handen laat hij zijn gedachtes los en vertaald ze naar verhalen. Reis mee in de groove van zijn gitaar..

EvanDainsongs

 

Gitta de Ridder maakt folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten.

Met haar eerste single Mr Yesterday uitgebracht in 2014 wist zij reeds de aandacht te trekken van BBC Introducing, Amazing Radio en Nederlandse radiostations zoals 3FM. Op haar nieuwe album Feathers, dat in september 2016 uitkwam vertelt zij verhalen van het leven. Over affaires, liefde, familie, herinneringen en alles wat ons tot mens maakt.

www.gittaderidder.com

 

Toycar Taxi is een jonge band met verrassende melodieën en catchy pop-songs.

Met de singles Streets & Haze en Follow weten ze de nodige aandacht te trekken, resulterend in meer dan 60 optredens in 2016. Begin 2017 komt hun debut EP uit.

www.toycartaxi.com

 

Havington uit Bremen maakt aanstekelijke akoestische indie-pop.

Een gevoelige en dromerige stem wordt gecombineerd met beknopte ritmes en pakkende melodieën. De eerste EP is in 2015 gemaakt en draagt de titel Curiosity. www.facebook.com/havingtonbands

 

Roufaida released in maart een nieuwe single in de lijn van haar huidige multi disciplinaire concept Southbound.

In maart dus meer hierover en een impressie wat er te verwachten valt tijdens de moo sessions. Hier voorlopig een link naar Southbound.

http://southbound-nl.tumblr.com