about

copyright 2017 © halo

 

about

Stichting halo organiseert en ondersteunt projecten met een eigenzinnig karakter op het gebied van de hedendaagse kunst en cultuur en schept randvoorwaarden om deze projecten te kunnen realiseren. De stichting is opgericht in 1997, maar heeft lange tijd een slapend bestaan gekend.

 

Sinds 2015 is het bestuurd uitgebreid en in 2016 is er gestart met de Moo Sessions op het platteland en worden er plannen gemaakt voor andere activiteiten in de popcultuur. Het huidige bestuur bestaat uit:

 

Paul Giesen is zakelijk leider bij de Popfabryk; het productiehuis voor Friese popcultuur in Leeuwarden. Hij is initiatiefnemer en coördinator van Stage Europe Network, een Europese netwerk voor aanstormende bands. Voorheen heeft hij gewerkt bij de Popunie in Rotterdam als projectleider van bandwedstrijden, muzikantendagen en educatieve projecten.

 

Roelie van Lingen is docent bij het Insititute for Music Management Education and Research. Hij is initiatiefnemer van Altersonic en eigenaar van We Rock the Cradle.